Introduktion

Edentic har i tæt samarbejde med trafikselskabet Movia forbedret interne arbejdsgange ved at designe og udvikle et nyt digitalt produkt. Flere hundrede dokumenter i fysiske mapper er blevet erstattet af en web applikation som kan tilgås via smartphones og tablets, endda i tilfælde hvor enhederne ikke har forbindelse til internettet.

Brugeroplevelse

Produkterne bliver sorteret alfabetisk efter produktnavn, hvilket giver et hurtigt overblik over listen. Den hurtigste måde at finde det du søger er ved at bruge søg i toppen af applikationen. Søgningen sker på alle felter der tilknyttet et produkt, hvilket gør det meget nemt at filtrere listen til lige præcis det du leder efter.

Administration

Administratorer af systemet kan oprette, redigere og slette produkter. Der kan vedhæftes PDF filer til alle produkter. Er leverandørnavn allerede brugt på andre produkter, bliver leverandøren foreslået til nye produkter hvis der indtastes samme forbogstaver som leverandøren.

Server Service worker Enhed

Offline adgang

Ved hjælp af en ny web teknologi kaldet Service Workers, gjorde vi det muligt for de enkelte brugere at anvende web applikationen selvom de ikke har forbindelse til internettet. Service Workers fungerer som et tyndt lag mellem brugeren og internettet der gør det muligt at gemme online indhold på selve enheden til senere offline brug.