Introduktion

Edentic blev valgt som digital samarbejdspartner da hotelkæden Milling Hotels skulle have nyt website. Målet var at afspejle kerneværdien service, fra de fysiske rammer på deres nye side. Alt hvad hotellerne tilbyder blev derfor samlet på et website.

Service

Med fokus på brugervenlighed og datastruktur fremhæver vi de vigtigste services i en hovedmenu, der giver mulighed for at brugeren netop kan tage den indgangsvinkel der passer til netop deres behov. Hvad end du leder du efter hotel, mødelokale eller restaurant, er der en indgang til disse services.

Proces

Fra idé til eksekvering, har vi taget kunden i hånden og gået gennem vores web design proces, som har generet en masse ny viden, og et produkt i løbende udvikling.

1

Indholdsstrategi

Projektet startede med analyse og use cases, som gav os et klart indblik i at vi skulle tage udgangspunkt i de services som Milling hotels tilbyder.

3

Modul design

Hele designet er bygget modulært op af forskellige indholdstyper. Vi har brugt disse indholdstyper til at designe et fleksibelt system, som nemt kan skaleres.

5

Testfase

Vi foretog en grundig enheds og browser test af alle features på siden, og opsatte derefter målepunkter som analyserer brugernes adfærd til fremtidig analyse.

2

Informationsarkitektur

Vi prioriterede indholdet efter de mest værdifulde services og lavede en interaktivt prototype som var med til opnå fælles forståelse for processen.

4

Udvikling

Funktionaliteten blev delt op i enkelte features og udviklet i Edentics udviklingsmiljø, hvor vi i samarbejde med kunden færdiggøre alt før vi går i produktion.

6

Implementering

Da vi både hoster og udvikler sitet, er produktionsmiljøet er fuldt integreret med vores udviklingsmiljø, hvilket gør det ekstremt nemt at lægge nye features i produktion.

Produkt

Websitet er i dag online og kan tilgås på alle populære enheder uanset skærmopløsning. Kunden opretter og styrer indhold via CMS systemet WordPress, og siden er bygget på standarder der gør den klar til fremtiden

Iteration

Milling hotels website udvikles kontinuerligt. Løbende analyser og bruger feedback, skaber rammerne for hypoteser der kan forbedre det nuværende produkt.

vælg case
næste case