Introduktion

Trafikselskabet Movia kom til os for at høre om vi kunne hjælpe dem med at bygge en digital service der gjorde det muligt for Pendlere at finde den bedste måde dagligt at komme mellem hjem og arbejde. Sammen med Movia fandt vi frem til en løsning der ved at kombinerer data fra Google og Rejseplanen kan sammenligne data på tværs af cykel, bil og offentlig transport.

Værdiskabelse

DOT Pendlertjek tager udgangspunkt i netop dig som bruger, hvilket giver brugeren stor værdi, i form af et helt unikt resultat for hver pendler situation. Movia får samtidigt et indblik i de beregningsdata som DOT Pendlertjek samler op. Dette betyder at Movia kan forbedre deres service over for deres daglige pendlere og i sidste ende få flere til at tage det offentlige.

Stærkt samarbejde

DOT Pendlertjek er bygget på et stærkt samarbejde, hvor en gennemgående agil process har skabt en platform for et fleksibelt og smidigt arbejdsmiljø for alle parter. I processen er der plads til nye ideér og bruger feedback, alt sammen for at kunne forbedre produktet i sidste ende.

Søren Fisher
Søren Fisher
Rådgiver, Movia

Edentic bistod Movia i udviklingen at pendlertjekket. Det var fra start af klart hvad det overordnede mål var, men ikke hvordan det kunne implementeres. Den agile arbejdsproces hvor processen blev delt op i flere separate delmål, sikrede at vi ikke var låst fast af forkerte beslutninger, og derfor havde mulighed for at tilpasse løbende helt frem til lanceringen.

Samarbejdet med Edentic var givende for kvaliteten af det endelige produkt, den kontinuerte dialog undervejs hvor Edentics øje for hvad der var af muligheder var med til at udvikle pendlertjekket til det det er i dag.

Showcase pendlertjek