Webudvikling

Når vi udvikler dit digitale produkt bliver wireframe, design eller prototype til virkelighed. Hvad end det drejer sig om frontend, backend eller begge dele, kan vores agile proces håndtere det.

Frontend udvikling

Det som du ser på nettet; brugerfladedesign, layout, interaktion og animation, er alt sammen en del af frontend udviklingen. Vigtigst af alt er brugeroplevelsen, og derfor udvikler vi altid frontenden med brugeren i centrum.

    Brugercentreret design betyder at:

  • Produktet skal være tilgængeligt på tværs af enheder og browsere.
  • Performance vægtes højt, så brugeren får en hurtig og flydende oplevelse.
  • Oplevelsen målrettes ud fra use cases.
  • Animationer bruges til at underbygge forståelsen.
  • Udvikle på moderne webstandarder, som understøttes i mange år frem.
  • Udvikling af frontenden, så den let kan genbruges eller tilpasses fremadrettet.

Backend udvikling

For at give dig fleksibilitet, bygger vi vores backend kode med et mindset om, at det skal være nemt at integrere med andre systemer. Vi anbefaler i de fleste tilfælde en API-first tilgang, som betyder at backenden er sit eget system, der kan sende data til andre systemer, som f.eks. en web applikation, app eller andre digitale produkter. Din backend er derfor gearet til skalering uanset hvor verdenens teknologier og din virksomhed bevæger sig hen. Fleksibiliteten i at have backend og frontend splittet op, gør det muligt at se forskellige systemer som micro services der kan kobles på og udvikles efter behov.

Vi udvikler primært vores backend systemer i PHP(Laravel) og NodeJS(Nuxt, Serverless).

Systemintegration

Når et eller flere systemer skal integreres foregår dette via et API (Application Programming Interface). Et API definerer et fælles sprog, som gør det muligt at kunne udveksle data mellem systemer.

Integration med andre services kunne f.eks. være Google Maps, betalingsløsninger såsom Stripe, og sociale medier som f.eks. Facebook. Integrationer som disse kan skabe enorm værdi og spare en masse manuelt arbejde, da data automatisk hentes og opdateres på tværs af systemer. Alt efter behov, hjælper vi med at finde ud af, hvilke systemintegrationer, der kan skabe mest værdi for dig.

Web teknologier

For nogle kunder er det vigtigt at deres system bliver udviklet på specifikke teknologier, derfor kan du få et overblik over hvilket teknologier vi primært bruger her.

HTML

HTML er det sprog, der bruges til at opbygge websites og applikationer på internettet. Det er specielt designet til at gøre det lettere for udviklere at bygge interaktive og komplekse websites og applikationer.

CSS

CSS er det sprog, som styrer layout, farver, skrifttyper og animationer på websites og i webapplikationer. Det er en fundamental standard for at skabe en brugervenlig brugerflade.

SCSS

SASS/SCSS er et præprocessor-sprog, der bruges til at skrive CSS med advanceret funktionaliteter. CSS styrer udseendet og layoutet af websider og webapplikationer.

VUE

Vue.js er et JavaScript framework, der bruges til at opbygge brugergrænseflader til websites og applikationer. Vue.js gør det lettere for udviklere at opbygge interaktive og komplekse brugergrænseflader.

NUXT

NUXT er et framework, der bygger oven på Vue.js og gør det lettere at opbygge server-side-renderede applikationer og statiske websider. NUXT udvider funktionaliteten af Vue.js ved at tilføje muligheder for server-side-rendering, dynamisk generering af statiske websider og mere avanceret routing og filstruktur.

NODE

Node.js er en open source, server-side JavaScript runtime, der tillader udviklere at køre JavaScript-kode på serveren. Node.js gør det muligt at bygge skalérbare, hurtige og effektive server-applikationer ved at bruge JavaScript, et sprog, der er velkendt for mange webudviklere.

PHP

PHP er et open source, server-side programmeringssprog, der anvendes til at udvikle dynamiske websider og webapplikationer. PHP har de seneste år gennemgået en gennemgribende udvikling og er i dag et af de mest anvendte sprog til udvikling af den bagvedliggende teknik på internettet.

LARAVEL

Laravel er et anerkendt open source, server-side framework skrevet i PHP. Laravel giver udviklere en række kraftfulde værktøjer og funktioner, der gør det nemt og effektivt at udvikle webapplikationer. Laravel er et af de mest anvendte PHP frameworks og er godt dokumenteret.