Webudvikling

Når et digitalt produkt skal produceres er det under webudviklingen at alle dele bliver udviklet, testet og sat sammen.

Frontend udvikling

Det som du ser på nettet; brugerfladedesign, layout, interaktion og animation, er alt sammen en del af frontend udviklingen. Vi prioriterer derfor, at udviklingen laves ud fra brugerens og virksomhedens mål. Vigtigst af alt er brugeroplevelsen, og derfor tager vi fat i brugercentreret design.

    Brugercentreret design betyder at:

  • Produktet skal være tilgængeligt på tværs af enheder og browsere.
  • Performance vægtes højt, så brugeren får en hurtig og flydende oplevelse.
  • Oplevelsen målrettes ud fra use cases.
  • Animationer bruges til at underbygge forståelsen.
  • Udvikle på moderne webstandarder, som understøttes i mange år frem.
  • Udvikling af frontenden, så den let kan genbruges eller tilpasses fremadrettet.

Frontend teknologier vi bruger:

Systemintegration

Når et eller flere systemer skal integreres foregår dette via et API (Application Programming Interface). Et API definerer et fælles sprog, som gør det muligt at kunne udveksle data mellem systemer.

Integration med andre services kunne f.eks. være Google Maps, betalingsløsninger såsom Stripe, og sociale medier som f.eks. Facebook. Integrationer som disse kan skabe enorm værdi og spare en masse manuelt arbejde, da data automatisk hentes og opdateres på tværs af systemer. Alt efter behov, hjælper vi med at finde ud af, hvilke systemintegrationer, der kan skabe mest værdi for dig.

Backend udvikling

For at give dig fleksibilitet, bygger vi vores backend kode med et mindset om, at det skal være nemt at integrere med andre systemer. Derfor kan backend og frontend alt efter behov splittes op, og udvikles hver for sig. Dette giver fleksibilitet, hvis der ønskes integration med apps eller andre services.

Vores backend systemer bliver primært kodet i PHP på frameworket Laravel.

PHP er et programmeringssprog baseret på open source, hvilket betyder at kildekoden bag projektet er åben for alle at se. PHP har de seneste år gennemgået en gennemgribende udvikling og er i dag et af de mest anvendte sprog til udvikling af den bagvedliggende teknik på internettet.

Laravel er et anerkendt open source framework bygget på PHP. Et framework er en værktøjskasse, der gør det nemt og hurtigt at udvikle webløsninger til de flestes behov. Værktøjskassen indeholder gængse funktioner, så den dybe tallerken ikke skal opfindes af flere omgange. Dette sikrer sikkerhed og skalerbarhed, samtidig med en stor fleksibilitet. Laravel er et af de mest anvendte PHP frameworks og er godt dokumenteret.

Drift (kun for kunder)
Webdesign