Webudvikling

Når et digitalt produkt skal produceres er det under webudviklingen at alle dele bliver udviklet, testet og sat sammen.

Frontend udvikling

Det som du ser på nettet; brugerfladedesign, layout, interaktion og animation, er alt sammen en del af frontend udviklingen. Vi prioriterer derfor, at udviklingen laves ud fra brugerens og virksomhedens mål. Vigtigst af alt er brugeroplevelsen, og derfor tager vi fat i brugercentreret design.

    Brugercentreret design betyder at:

  • Produktet skal være tilgængeligt på tværs af enheder og browsere.
  • Performance vægtes højt, så brugeren får en hurtig og flydende oplevelse.
  • Oplevelsen målrettes ud fra use cases.
  • Animationer bruges til at underbygge forståelsen.
  • Udvikle på moderne webstandarder, som understøttes i mange år frem.
  • Udvikling af frontenden, så den let kan genbruges eller tilpasses fremadrettet.

Frontend teknologier vi bruger:

Systemintegration

Når et eller flere systemer skal integreres foregår dette via et API (Application Programming Interface). Et API definerer et fælles sprog, som gør det muligt og nemt at kunne udveksle data.

Når vi laver integration med andre services, giver det værdi i form af udveksling af data med f.eks. Google Maps, betalingsløsninger såsom Stripe, og sociale medier som f.eks. Facebook. Her kan vi spare brugeren en masse manuelt arbejde, da de disse data automatisk hentes og opdateres på tværs af systemer. Alt efter kundens behov, hjælper vi med at finde ud af, hvilke systemer, der kan skabe værdi for dig

Backend udvikling

For at give dig fleksibilitet, bygger vi vores backend kode med et mindset om, at det skal være nemt at integrere med andre systemer. Vi ser frontenden som sit eget system som backenden skal kunne integrere med. Dette gør, at du let kan genanvende data og funktionaliteter - f.eks. i apps.

Drift (kun for kunder)
Webdesign