Introduktion

Edentic har designet og udviklet et drone planlægningsværktøj for Plan2Fly. Formålet er at gøre professionelle drone piloters arbejdsgange nemmere ved planlægning af missioner.

Plan2Fly

Missioner

Den vigtigste funktion i Plan2fly er at planlægge drone missioner. Dette gøres via et kort og en kalender med indbygget vejrudsigt, denne unikke kombination er vitale informationer for en professionel drone pilot.

Værktøjer

Når en mission er oprettet, kan værktøjer bruges til at planlægge. F.eks. kan en lineal bruge til at måle afstande, og polygoner kan tegnes for at beregne areal og markere områder på kortet.

Huskeliste

På en mission findes der en avanceret huskeliste, hvor piloten kan oprette en opgave, og hertil tilknytte et punkt på kortet. Dette punkt illustrerer drones kamera og flyve vinkel, hvilket gør drone piloten i stand til detaljeret at planlægge hvert drone skud på missionen.

Deling

En professionel drone pilot har ofte brug for at kunne vise missions detaljer, enten over for en kunde, eller i forbindelse med flyvetilladelser. Derfor har vi indbygget delingsfunktion, som generere et unikt link, og derefter kan bruges til at dele og se missionen.