Digitalt design

Digitalt design handler ikke kun om det visuelle, men skal forstås som helhedsoplevelsen af at bruge et digitalt produkt. Æstetik og brugervenlighed afgør, hvilken oplevelse brugeren skal have når de interagere med produktet.

Konceptudvikling

Det er vigtig at vi og kunden har en fælles forståelse af produktidéen og projektets rammer. Alt efter produkt omfanget, laves der en beskrivelse af hvad produktet har af funktioner, samt hvordan brugerrejsen skal udformes for at opnå den maksimale værdi i brugervenlighed og funktionalitet.

Wireframe

Wireframes også kaldt informationsarkitektur, viser det visuelle hierarki og bruges til at skabe overblik og fælles forståelse af produktet. Det kan sammenlignes med en arkitekttegning, bortset fra at tegningen her omhandler et digitalt produkt som f.eks. en webapplikation. Vi bruger primært software som Figma, Principle, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop i denne proces.

Value proposition Categories Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam. Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit, sed diam Lorem ipsum dolor sit amet, concecten tuer adipicing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adi adipiscing elit, sed diam. Lorem ip sum dolor sit amet, consecte adipiLorem ip sum dolor sit amet, consecte adipi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adi adipiscing elit, sed diam. Lorem Friday 11 September 2017 Lorem Lorem Lorem Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer. Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer. Get in touch Start today! Learn more Start Services Contact LOGO

  • Fælles indsigt og forståelse af dit produkt. Har du stillet de rigtige spørgsmål og truffet de rette beslutninger før udviklingen begynder?
  • Mulighed for at spotte udfordringer ved brugervenligheden tidligt i processen.
  • Færre misforståelser og mangler i forhold til indhold, design og funktionalitet.
  • Wireframes giver mulighed for at klikke rundt og få en forsmag på slutresultatet.

Brugerfladedesign

Brugerfladen også kendt som UI (user interface) handler om det visuelle udtryk; farver, typografi, billeder og grafik, såvel som de elementer som produktet består af; layout, knapper, menuer mv. Brugerfladen bliver enten defineret i wireframes, selvstændigt, eller direkte i koden. Det afhænger meget af projektets størrelse og de involveret parter. Edentic hjælper dig uanset, hvor i designprocessen du befinder dig.

Animation

Vi anvender ofte animationer i vores designs – men er meget opmærksomme på at bruge dem med omhu, så de rent faktisk hjælper brugeren. Animationer kan være med til at underbygge brugerens forståelse. Målet er at aflaste hjernens kognitive aktivitet, ved tydeligt at vise hvad det er der sker, når en handling foretages. På den måde øges brugeroplevelsen og bliver mere intuitiv.

Responsivt design

Det er en selvfølge at digitale produkter er responsive i dag. Vi bruger ofte en Mobile First Approach, som betyder at designet bliver tænkt til mobilen først, og derefter skaleres det til andre opløsninger som tablets og desktop.

Har du allerede et digitalt design?

Vi arbejder sammen med andre bureauer, designere og grafikere som enten har dele eller hele det digitale design på plads. I så fald, vil vi komme ind i processen og kode dit digitale produkt op, så det kan gå fra koncept til virkelighed. Læs om webudvikling.