Rådgivning

Vi rådgiver nye og eksisterende kunder om deres digitale produkt, så de bliver endnu skarpere i forhold til deres marked. Om du er ved starte nyt, eller har brug for sparring på dit eksisterende website, kan vi hjælpe dig med at komme videre.

Brugeroplevelse

Det er vigtigt at både brugeren og virksomheden altid er i centrum, når der tales om brugeroplevelse. Vi stiller derfor altid spørgsmålet - hvorfor? Hvorfor eksisterer denne service, og hvorfor skulle nogen have lyst til at bruge den? Med fokus på både det visuelle og tekniske, kan du optimere oplevelsen af dit produkt, og sikrer den gode brugeroplevelse.

Systemforståelse

Vores tekniske erfaringer og indsigt gør os i stand til at rådgive dig om valg af tekniske løsninger. Alt fra integration af eksterne systemer til hosting setup, som udvides alt efter behov. Vi hjælper dig med at vælge den rette opsætning, vedligeholdelse og fremtidssikring - alt sammen til fordel for dig og din virksomhed.

Sikkerhed

Hos Edentic har vi altid taget sikkerhed alvorligt og arbejdet for hvordan vi bedst kan beskytte dine data. Med de nye GDPR regler er der kommet mere fokus på dette og vi står selvfølgelig klar til at rådgive dig omkring hvordan du kan skabe den sikkerhed som de nye krav stiller.

User Experience (UX)
Drift (kun for kunder)