Rådgivning

Vi rådgiver nye og eksisterende kunder om deres digitale produkt, så de bliver endnu skarpere i forhold til deres marked. Vi rådgiver dig om opstart af website og andre former for webbaseret projekter.

Brugeroplevelse

Det er vigtigt at både brugeren og virksomheden altid er i centrum, når der tales om brugeroplevelse. Vi stiller derfor altid spørgsmålet - hvorfor? Hvorfor eksisterer denne service, og hvorfor skulle nogen have lyst til at bruge den? Med fokus på både det visuelle og tekniske, kan du optimere oplevelsen af dit produkt, og sikrer den gode brugeroplevelse.

Systemforståelse

Vores tekniske erfaringer og indsigt gør os i stand til at rådgive dig om valg af tekniske løsninger. Alt fra integration af eksterne systemer til hosting setup, som udvides alt efter behov. Vi hjælper dig med at vælge den rette opsætning, vedligeholdelse og fremtidssikring - alt sammen til fordel for dig og din virksomhed.

Sikkerhed

Vi tager sikkerhed alvorligt og rådgiver dig om, hvordan du bedst kan beskytte dine data, og hvilket data du bør gemme eller slette. Vi kæmper for at gøre internettet mere anonymt over for brugeren og mere gennemsigtigt i forhold til håndtering af data. Hvis du er af samme overbevisning, kan vi hjælpe dit produkt i den rigtige retning.

User Experience (UX)
Drift (kun for kunder)