Rådgivning

Vi rådgiver nye og eksisterende kunder i alt fra UX til valg af web teknologier til deres produkt. Om det blot er en times sparring eller om vi løbende skal følge dit projekt, er op til dig. Vi har fokus på at hjælpe dig, så du bedst muligt kommer videre i din proces.

UX Rådgivning

Når vi rådgiver omkring UX, er det med både brugeren og virksomheden i centrum. Vi bruger vores kompetencer inden for brugervenlighed, teknologier og forretningsforståelse til at inspirere og vejlede dig bedst muligt. Med vores mange års erfaringer i, at designe og udvikle digitale produkter for en lang række virksomheder, har vi en bred forståelse for hvad der virker når man skal bygge et digitalt produkt.

Systemforståelse

Vores tekniske erfaringer og indsigt gør os i stand til at rådgive dig om valg af web teknologier. Alt fra integration af eksterne systemer til hosting setup, som udvides efter behov. Vi hjælper dig med at vælge den rette opsætning, vedligeholdelse og fremtidssikring - alt sammen til fordel for dig og din virksomhed.

Sikkerhed

Vi har altid taget sikkerhed alvorligt og arbejdet for, hvordan vi bedst kan beskytte dine data. Selvom vi ikke er jurister, har vi fokus på GDPR og er klar til at rådgive omkring, hvordan vi sikkert kan udvikle systemer til at håndtere dine data.